Šį sekmadienį maisto apžvalgininkas, žurnalistas, gyvenimo kritikas ir šiaip kažkodėl žinomas žmogus A. Užkalnis nusprendė apžvelgti kiaušų kasymą.

    „Po galais, ar mes dar ilgai būsime kompleksuota tauta ir apie tai nekalbėsime?“ – su savo įprasta intonacija kalbėjo jis.

    Vilniuje esančiame restorane „Džordana“ A. Užkalnis nusprendė paragauti naują konceptualų patiekalą „Kiaušų pasikasymas“. Patiekalo sudėtis itin paprasta – jūs susimokate 13,99 Eur ir tiesiog kasotės kiaušus. Jei esate moteris – jūsų problemos.

    Restoranas „Džordana“ yra naujasis menininko Einikio Stulginskio projektas. Patiekalų meniu čia maisto nerasite – tik koncepcijas.

    „Žinoma, mūsų paslaugos nėra skirtos plačiajai visuomenei. Esame prieinami tikriems gurmanams ir tiems, kurie turi pinigų“, – nesikuklino restorano savininkas.

    „Jūs mokate už koncepciją,” – taip skamba restorano šūkis.

    Meniu galite rasti įvairių patiekalų, kurių populiariausi kol kas išlieka „Tuštuma“ – visą valandą jums skaito „lrytas.lt“ straipsnius. (34 Eur), bei „Okupacija“ – visi restorano darbuotojai su jumis bendrauja nepagarbia rusų kalba. (55 Eur)

    A. Užkalnis kiaušų pakasymais liko patenkintas.

    „Nesakau, kad anksčiau nebuvau bandęs šio patiekalo, bet šiandien jis buvo ypatingai geras, galbūt dėl to, kad jau seniai to norėjau“, – sako A. Užkalnis.

    Ateikite ir patys išbandykite naują restoraną „Džordana“ Pilies gatvėje!

    ♦ ♦ ♦

    Šiuo straipsniu siekiame pašiepti beprasmiškus ir siaubingai neįdomius garsių žmonių apsirijimo patirčių aprašymus Lietuvos žiniasklaidoje.

     


    Nori mažiau šūdo internete?

    Paremk mus. Pažadame nedaryti šūdo!
    Paremti, pasirinkdamas norimą sumą, gali Patreon rėmimo platformoje – www.patreon.com/1K

    PasidalinkShare on Facebook