Balandžio mėnesį naujoje Vilniaus kavinėje „Balandinė“ (pirmoji balandinė Baltijos regione) žmonės kviečiami pasmaguriauti tikrų lietuviškų balandėlių ir ne tik. Kavinėje dar galima užsisakyti indiškų balandėlių su kario padažu bei itališkų balandėlių, kuriuos jums pagamins šefas iš Italijos Antonio Pabolatino.

    „Balandinėje“ yra ir balandėlių, marinuotų savo sultyse bei balandėlių veganams be balandėlių. Meniu taip pat rasite ir cappuccino su balandėlių sirupu. Čia net galima paragauti šviežiai spaustų balandėlių sulčių, kurios yra tikras vitaminų šaltinis.


    Nors šis naujas meniu – originalus ir intriguojantis, praeitą savaitę viena pasipiktinusi klientė turėjo rimtų pretenzijų kavinei:

    „Esu pasiturinti moteris, dirbu valstybinėje įmonėje. Į šią taip išgirtą balandinę atėjau pavalgyti dienos pietų. Užsisakiau itališkus balandėlius ir balandėlių sriubą, tačiau po 10 minučių padavėjas man atnešė gyvą balandį. Pradžioje pagalvojau, kad tai balandžio 1-osios pokštas. Kad neišsiduočiau, jog jo nesupratau, pradėjau balandį valgyti, tačiau vėliau paaiškėjo, kad tai buvo ne juokas, o paprasčiausia klaida. Balandis man patiko, bet esu vis tiek nusivylusi, nes labai norėjau paragauti itališkų balandėlių iš garsaus šefo Antonio Pabolatino rankų.“

    O ką apie šį įvykį manote jūs, mieli skaitytojai?

    Redakcija už balandėlių kokybę kavinėje neatsako.

     


    Nori mažiau šūdo internete?

    Paremk mus. Pažadame nedaryti šūdo!
    Paremti, pasirinkdamas norimą sumą, gali Patreon rėmimo platformoje – www.patreon.com/1K

    PasidalinkShare on Facebook